Znamy zwycięzców majówkowego konkursu Sekretów Czekolady

Nie było łatwo podjąć decyzję. Obrady “sekretnego” Jury ustaliły następujący podział nagród:

Mitzi Blue Przedawkowanie – dla Agaty (wpis z 20:10, 2 maja)
Balleros Pistacje w nugacie migdałowym – dla Jolanty (wpis z 09:36, 3 maja)
Zotter Labooko Peru 70% – dla Mateusza (wpis z 21:02, 5 maja)
+ nagroda niespodzianka spoza puli dla Marcela (wpis z 20:30, 5 maja) za upór w dążeniu do pogłębienia swojego czekoholizmu ;)

Gratulujemy. Z nagrodzonymi skontaktujemy się e-mailowo.

Total
0
Shares
Prev
Weekendowy konkurs Sekretów Czekolady

Weekendowy konkurs Sekretów Czekolady

Jeżeli zajrzysz tu przed końcem długiego weekendu, masz szansę wygrać czekoladę

Next
Manufaktura czekolady Alaina Ducasse

Manufaktura czekolady Alaina Ducasse

Kiedy za czekoladę zabiera się człowiek, któremu trzykrotnie udało się uzyskać

You May Also Like