Lektury na Święto Czekolady

Z okazji Dnia Czekolady zapraszam do lektury dwóch świeżutkich tekstów:

mojego artykułu w “Mistrzu Branży” o czekoladzie od ziarna do tabliczki (bean-to-bar), warto zajrzeć choćby z powodu pokazanych tam pięknie zdobionych tabliczek Dick Taylor Craft Chocolate.
– artykułu Lee McCoya o tym, że 95% tego, co wiemy o czekoladzie, to bujda (po ang.)

Wszystkiego czekoladowego!

Total
0
Shares
Prev
Nagrody Akademii Czekolady 2013 – najlepsze czekolady wg Brytyjczyków

Nagrody Akademii Czekolady 2013 – najlepsze czekolady wg Brytyjczyków

Ogłoszono dziś wyniki prestiżowych nagród londyńskiej Akademii Czekolady

Next
Opowieść o jednej wiosce i pięciu tabliczkach: Twój przewodnik po czekoladach Chuao

Opowieść o jednej wiosce i pięciu tabliczkach: Twój przewodnik po czekoladach Chuao

Postanowiłem, że od dziś będę dla Was publikować przetłumaczone wersje ważnych

You May Also Like