Weekendowy konkurs Sekretów Czekolady

16

Opublikowano : 02-05-2013 | Autor :

Jeżeli zajrzysz tu przed końcem długiego weekendu, masz szansę wygrać czekoladę lub pistacje w czekoladzie austriackiej marki Zotter. Wystarczy wybrać sobie nagrodę i odpowiedzieć na proste pytanie.

Konkurs trwa od 2.05.2013 do północy w niedzielę 5 maja.
Ogłoszenie wyników nastąpi 6 maja 2013.

Nagrody

1x Zotter Labooko Peru 70%

Zotter Labooko Peru Criollo 70%

Czekolada z peruwiańskich ziaren criollo. Jedna tabliczka konszowana 16, druga 20 godzin – kuszący eksperyment dla koneserów.

1x Mitzi Blue Przedawkowanie

Zotter Mitzi Blue Przedawkowanie - opakowanie

Zotter Mitzi Blue Przedawkowanie - tabliczka

Czekolada karmelowo-kawowa z czekoladą z mleka koziego i owocowymi „żarówkami”.

1x Balleros Pistacje w nugacie migdałowym

Pistacje w nugacie migdałowym

Pistacje w nugacie migdałowym

Opis: „Zielone irańskie pistacje w rozpływającym się w ustach migdałowym nugacie. Obsypane sproszkowaną ciemną mleczną czekoladą. Stworzone aby cieszyć się nimi powoli, pozwolić im powolnie rozpuścić się na języku, odkrywając trzy różne wymiary smaku, dopiero na sam koniec rozgryzając orzech pistacjowy. ”

O wygranej decyduje jury, oceniając odpowiedzi na pytanie otwarte.

Jak wygrać?

Żeby wziąć udział w konkursie należy w komentarzu pod tym tekstem:

  • wypełnić pole „Imię” i wpisać poprawny adres e-mail
  • podać nazwę wybranego produktu, który chcesz wygrać
  • uzasadnić, dlaczego to właśnie Ty masz otrzymać nagrodę
  • Agata

    Mitzi Blue Przedawkowanie

    Chciałabym wygrać powyższą nagrodę, ponieważ jestem miłośniczką słodkich doznań, które na pewno przydadzą się w chłodne majowe wieczory. Z pewnością znacznie umilą weekendowy relaks z dobrą książką i pozwolą oderwać się na chwilę od rzeczywistości.

  • Daria

    Balleros Pistacje w nugacie migdałowym

    Dlaczego to właśnie ja mam otrzymać nagrodę? Odpowiedź jest prosta – nikt nie kocha czekolady bardziej ode mnie. Krótko mówiąc… czekolada to mój nałóg 🙂

  • Michał

    Zotter Labooko Peru 70%

    Ja nie cierpię czekolady, to wszechobecne do niej uwielbienie działa mi na nerwy, klei się od niej cała mordka, jest mi po jej zjedzeniu niedobrze, ma kolor kupy i trzeba na nią wydać wcale niemało! ALE… jako że tylko krowa zdania nie zmienia, może uda mi się poznać prawdziwą wartość czekolady, jeśli podarujecie mi coś dobrego. 🙂

  • Dagmara

    Mitzi Blue Przedawkowanie

    Moim marzeniem jest pyszną czekoladą delektować się… czuć w ustach każdy smaczny czekolady kęs jak rozpływa się… a na mej twarzy uśmiech błogi pojawia się po spałaszowaniu pysznej czekolady. Wiosnę w sercu już mam gdy czekoladę w kieszeni mam 😉

  • Anna

    Czekolada karmelowo-kawowa z czekoladą z mleka koziego i owocowymi „żarówkami” – ja powinnam otrzymać tą czekoladę bo ciemno i pada, a ona rozjaśni mój świat i poprawi humor 😉

  • Jolanta

    Balleros Pistacje w nugacie migdałowym

    Wybieram je gdyż mam jedną córkę a ona uwielbia pistacje w każdej postaci! Uwielbiam jej dawać słodkości mimo tego, że już skończyła 25 lat, a dzień dziecka powinien być częściej niż raz w roku!

  • tazkwiatkiem@gmail.com

    PRAGNĘ MITZI BLUE!!!
    ponieważ jest niekonwencjonalna, pobudza zmysły przez swoje szalone pomieszanie smaków i jest absolutnym przedawkowaniem endorfin przy braku słońca majowego… poza tym idealnie zmieści się w rowerowym koszyku brudnobłękitnego roweru mego!;)
    ps. w sumie ucieszy mnie każda słodka nagroda;)

  • Karolina

    KAROLINA qlkaz@interia.pl
    chciałabym spróbować
    Balleros Pistacje w nugacie migdałowym
    Dlaczego to właśnie ja powinnam wygrać słodki prezent? Do końca moja muszę napisać pracę dyplomową, a kompletnie nie potrafię się do tego zabrać,,,brak weny, spadek magnezu,,, może odrobina czekoladowej przyjemności przywróci mi zdolność pisania:) dorzucając endorfiny szczęścia,,,, Pozdrawiam

  • Ania

    Balleros Pistacje w nugacie migdałowym

    Sklepy zamknięte, a mnie się skończył żelazny zapas słodkich drobiazgów pochowanych w różnych zakamarkach domu 😉

  • zofia

    Zotter Labboko Peru-wybor losowy_uwielbiam czekolade pod kazda postacia;]

  • Paweł

    Mitzi Blue Przedawkowanie powinienem ją dostać bo u mnie w domu każdy lubi przedawkować czekoladę, więc jej nigdy dość!

  • Marcel

    Dlaczego powinienem wygrać Mitzi Blue Ueberdosis? Bo chcę pokazać, że czekolady nie da się przedawkować. I wierzę, że czego nie załatwi miłość, tam czekolada da radę.

  • Mateusz

    Zotter Labooko Peru 70%
    Dlaczego? Ponieważ jestem kolekcjonerem opakowań po czekoladach, a takiej nie ma jeszcze w moim zbiorze, poza tym uwielbiam gorzkie czekolady, a ta prezentuje się znakomicie, dałbym sobie rękę uciąć, aby ją spróbować 🙂

  • Krzysztof

    Mitzi Blue Przedawkowanie. To właśnie ja mam otrzymać nagrodę dlatego że dzięki niej się lepiej poczuję, ona mnie po prostu zrelaksuje!
    Mogę ją jeść rano i wieczorem i oczywiście na każdy podwieczorek.
    Daje radość i szczęście, z każdym kęsem chce się jej więcej!
    Przyjemnie rozpływa się w ustach i trafia we wszystkie gusta.
    Słodko pachnie, nęci i kusi, do jej zjedzenia nikt mnie przekonywać nie musi.Nie istotne czy jest do mycia czy do picia to jej smak i zapach zawsze mnie zachwyca.

  • Magda

    Balleros Pistacje w nugacie migdałowym

    Całe moje ciało pragnie czekolady
    bo bez niej funkcjonować nie da rady

    czekoladę kocha moje serce
    szczególnie wtedy gdy jest w rozterce

    o czekoladę prosi tez me oko prawe
    gdy lewe jest zbyt łzawe

    czekolada mózg ratuje, gdy zła myśl go
    za mocno eksploatuje

    nawet tułów o czekoladę prosi
    bo ciężko mu się głowę nosi.

  • Marcin

    Zotter Labooko Peru 70%

    O czekolado!
    O kochana!
    Myślę o Tobie od samego rana!
    Gdy Cię w palcach trzymam cały się rozpływam.
    Czekolada sprawia, że się uśmiecham
    od ucha do ucha
    i nie wkurza mnie nawet
    brzęcząca mucha!
    🙂